STILLE RAPPER


In the end, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends.

Martin Luther King, Jr. 

20-12-2016

about

Tomas Damianmiran heeft voor mij een beat gemaakt.

Bekijk zijn youtube kanaal voor meer beats van hem.
Tomas maakt al jaren beats en daar zit toch heel mooi spul tussen.

Ik ken Tomas persoonlijk en wil hem dan ook graag bedanken voor zijn inzet.

18-11-2016

about

Vandaag even wezen chillen bij Mc Stef.

Samen met rapper de rapper zijn wij die kant op gereden.
Een hele mooie dag en wat een lekkere beat kwamen er voorbij.

Dank je wel Stef voor deze waanzinnige dag, we hebben ervan genoten.

11-10-2016

Mc Mak Moerasdraak,

Ja jullie kunnen het zeker al raden....
We zijn flink op dreef, binnenkort meer hierover.

Nu alvast een voorproefje met "Vriendjes Willen Zijn" Mc Mak Moerasdraak.

05-10-2016

about

Vandaag is het dan zover.

Def-P ook wel bekend van de Osdorp Posse heeft voor mij een track opgenomen. Ondanks alle drukte, heeft Pascal toch nog even tijd vrij kunnen maken voor mij.

Ik had het al eerder op mijn site vermeld dat deze man een grondlegger is van de Nederlandse hiphop.

De jaren 80 is wayback maar toch staat deze legendarische man nog met regelmaat op het podium.

Bij deze wil ik dan ook Def-P bedanken voor zijn bijdrage aan mijn nieuwe track.

02-10-2016

about

Shabba King geboren 19-09-1985 te Rotterdam stad aan de haven.
Met deze man heb ik contact opgenomen ivbm het maken van een nieuwe track.

King ook wel bekend van Groente & Bandolero en Geen Spel.

Na een kort gesprek wilde hij kijken wat hij voor mij kon gaan betekenen.

Inmiddels heb ik hem de texten gegeven en daarmee gaat hij aan de slag voor mij om weer een nieuwe track te release.

05-07-2016

about

De website wehoudenhethiphop.nl heeft de track van Extince en mij online gezet.

wehoudenhethiphop.nl schrijft het volgende:

Fatih Demirbas is een rapper, tekstenschrijver en vooral een passievolle jonge kerel die door toe doen van een grove fout van een arts in het ziekenhuis in zijn eigen lichaam is opgesloten. Het enige middel om zich te kunnen uiten is middels het schrijven van teksten. Zijn alias is dan ook Stille Rapper.

Extince kwam in contact met Fatih en heeft zijn tekst gebruikt over een productie van Y’Skid. Beluister hier boven de track “Stille Rapper” en bezoek ook even meteen de website van Fatih via www.stillerapper.nl of zijn Facebookpagina via www.facebook.com/stillerapper

 

01-07-2016

about

Beste mensen,

Vandaag weer een release van Stillerapper ft Extince.
Peter Kops aka Extince spit hier op een oldskool beat van Y'skid.
Extince de man die lang geleden als 1 van de eerste nederhiphop introduceerde in Nederland. Mensen dit is 1987 de tijd dat breakdance vanaf Amerika al was overkomen waaien.

Films zoals Beat Street gaven een kijkje in de Amerikaanse hiphop culture wat binnen no time overwaaide naar Nederland.
De blacklight veters werden toen in matjes gevlochten waarna je Nike's er gruwelijk uitzagen.

30 jaar terug mensen, dat is meer dan een kwart eeuw geleden.
Respect voor deze grondleggers respect voor Extince, die in zeer korte tijd toch geheel vrijwillig hier aan mee wilde werken.
Dank je wel Extince dat je dit voor mij wilden doen.


Stillerapper ft Extince nu op YouTube!

 

 

20-05-2016

about

Als we toch bezig zijn met een klein stukje geschiedenis van de nederlandse hiphop, Extince! Samen met Ossdorp wordt hij de grondlegger van de Nederlandse hip-hop genoemd.

Peter Kops geboren 1967 te Oosterhout een ras echte Brabander.
In 1984 brak Kops zijn schoolopleiding af en verruilde hij wat later Oosterhout voor Amsterdam om zich met muziek bezig te gaan houden.

Peter Kops aka Extince bracht in 1986 zijn eerste plaat uit: de 7" "Rap Around The Clock".Hij scoorde enkele nationale hits met nummers als Spraakwater, Viervoeters en Kaal of kammen.
Toevallig heb ik gisteren met hem zelf contact gehad, of anders gezegd Extince wil voor mij de studio induiken.

Met dank aan Peter Kops aka Extince.

01-05-2016

about

Zo weer een lekker weekeind in Amsterdam, lekker bij mams thuis genieten. Zoals jullie misschien weten woon ik eigenlijk bij Nico, Henriëtte en hun zoon Michaelin in een woongroep genaamd De Vrije Vlinder. Bij De Vrije Vlinder heb ik het heel erg naar mijn zin,omdat ik lekker mij zelf kan zijn. Dit komt omdat het kleinschalig is en we persoonlijker met elkaar om kunnen gaan.

Zo helpen ze mij met dingen die ik wil bereiken en die ik nooit had durven dromen. Met regelmaat gaan we er tussen uit, efteling dagje strand, stad, weekendjes weg of vakantie's daar ontbreekt het bij mij niet aan. Ik heb me vrienden en vriendinnen elke dag om me heen en ik heb WiFi :) . Wat meer info over De Vrije Vlinder vind je hier.

Maar eerlijk is eerlijk, als ik dan weer bij mams ben dan geeft dat toch weer een heerlijk gevoel. Soms ook gemengde gevoelens, want wat zou het toch mooi zijn als ik ook eens mijn moeder mee uit eten kon nemen. Of gezellig dingen ondernemen, maar ja met mijn beperkingen is het af en toe wel eens slikken. Niet alles is zo eenvoudig, wat voor een andere vanzelfsprekend kan voor mij al gauw een obstakel zijn.

Ondanks alles ben ik trots met de mensen om mijn heen en ze reuze dankbaar dat men voor mij wil zorgen en me de afleiding wil geven. Ik weet ook dat er genoeg mensen zijn die het ook niet altijd even makkelijk hebben, het verliezen van een dierbare, gevecht tegen ziekte, scheiding, ruzie's,enz enz. Als ik alles zou moeten opschrijven dan kan ik nog wel even doorgaan, maar dat wil ik nu niet. Enige wat ik wil zeggen is dat we elkaar kunnen begrijpen, helpen, naar elkaar kunnen luisteren en van elkaar kunnen leren.

Probs Fatih

 

 

16-04-2016

about

De volkskrant schrijft:

Stillerapper en de schaterlach van El Ghazi. De Twaalfde Man....
Op uitnodiging van freestylevoetballer Soufiane Touzani bracht Ajax-voetballer Anwar El Ghazi onlangs een bezoek aan Fatih, de 'stille rapper'.

Het geweldige verslag staat op Touzani TV, een populair kanaal op YouTube

 

13-04-2016

about

Voetbal international schrijft:

Touzani TV: met El Ghazi op bezoek bij stille rapper Fatih Demirbas.

VI.nl brengt de afleveringen van Touzani TV onder de aandacht. Daarin test Soufiane Touzani, een van 's werelds beste freestylevoetballers, onder meer de skills van spelers uit de Eredivisie én het internationale topvoetbal.  

 

12-04-2016

about

Ja mensen, vandaag contact gehad met Pascal Griffioen aka Def-P van Ossdorp Posse . De Osdorp Posse was een Nederlandstalige hiphopgroep uit Amsterdam Nieuw-West. Zij waren de eerste die de term nederhop gebruikten en worden in Nederland algemeen erkend als de voorvaders van Nederlandstalige hiphop.

Pascal Griffioen beter bekend als Def-P is een Nederlandse rapper die vooral bekend werd als frontman van de Osdorp Posse. Hij volgde twee vierjarige opleidingen aan de Amsterdamse Grafische School, waarna hij ging werken als grafisch ontwerper.

Schrijver, schilder en hiphoppionier Def P zit binnenkort dertig jaar in het vak. Om dit te vieren kondigt hij voor 2016 een tour en een nieuw solo-album aan onder de titel “30xPi”. Dit bijzondere album zal (naast digitale distributie) verschijnen in een gelimiteerde oplage op vinyl met handbeschilderde hoezen als unieke kunstwerkjes.

Def-P heeft van mij een text gekregen waarmee we samen aan de slag kunnen gaan. Het is voor mij een hele eer om met hem te kunnen samenwerken en ik ben hier natuurlijk ook reuze trots op.

Met dank aan Fenske en DefPenCo.

Ps : Van harte kerel, 30 jaar in het vak is wel een feestje waard!!!

 

22-04-2016

about

Ik heb heel veel bewondering voor de creativiteit van Pascal Griffioen aka  Def-PenCo en Ossdorp Posse. Hoe heerlijk kan het zijn om naast het spitten van raps dingen te kunnen schetsen op papier linnen canvas enz enz, dat alles met een klein beetje verf een kwast of potlood.

Dat Pascal Griffioen aka Def-PenCo naast het rappen nog hele gave kunstwerken schildert, is hier wel te zien. Zodra Def-PenCo de kans krijgt, trek hij zich terug in zijn eigen atelier en geniet van de rust dat het schilderen kan geven.

Een leuk stukje Tv opname daarvan vind je hier terug. Zijn creatieve werken zijn ook nog eens te koop, dus wil je wat aparts iets speciaals dan is het zeker de moeite waard om er naar te kijken.

 

07-04-2016

about

Vandaag visite gehad van Anwar el Ghazi en Soufiane Touzani.
We hebben een hele gezellige dag gehad bij mij thuis.

Iedereen vond het harstikke leuk dat Anwar el Ghazi en Soufiane Touzani eindenlijk eens hun hand konden schudden. We hebben allemaal genoten van deze dag, bekijk hier een klein stukje van deze middag.

Met dank aan Anwar el Ghazi en Soufiane Touzani.

 

18-03-2016

about

Normaal gesproken moet ik niks hebben van doctoren. Na hetgeen wat ik allemaal heb meegemaakt durf ik zelfs niet meer naar de tandarts, bang dat hij in plaats van mijn kies mijn hoofd eraf trekt.
Aangezien er nog wel is wat mis kan gaan in de medische wereld.
Maar vandaag ben ik een dokter tegen gekomen die ik dan wel weer mag. Dokter plexiglas aka Douwe Hoogma :)!

Even ter info, deze dokter maakt de meest creatieve ontwerpen wat betreft plexiglas. Nu heb ik zelf een welkblad waarop mijn spraakcomputer is gemonteerd voor op mijn rolstoel. Dit werkblad heb ik al zolang dat ik mijn computer heb. Eigenlijk is het blad een onderdeel van me leven, ik sta er mee op maar ga er nog net niet mee naar bed.

Dokter plexiglas aka Douwe Hoogma, is zo vriendelijk om met mij mee te denken voor een nieuw ontwerp. Voor het eerst heb ik weer eens vertrouwen in een Dokter, een Dokter die naast het goed uitvoeren van zijn vak ook nog eens een warm hart draagt.

 Met dank aan Douwe Hoogma.

 

20-02-2016

about

Vandaag weer een release.

bert en ernie ft stillerapper ft mc stef

nieuw aflevering 1 - strijder

Met dank aan Mc Stef.

 

14-02-2016

about

Nog contact gehad met Okwaro Jamal Macnack.

Muziekcoach bij Raples.nl en studeert aan Rockacademie te Tilburg.

We werken op het gemak aan een nieuwe track.

Met dank aan Okwaro.

 

07-04-2016

about

Vandaag visite gehad van Anwar el Ghazi en Soufiane Touzani.
We hebben een hele gezellige dag gehad bij mij thuis.

Iedereen vond het harstikke leuk dat Anwar el Ghazi en Soufiane Touzani eindenlijk eens hun hand konden schudden. We hebben allemaal genoten van deze dag, bekijk hier een klein stukje van deze middag.

Met dank aan Anwar el Ghazi en Soufiane Touzani.

 

01-02-2016

about

Al een geruime tijd heb ik contact met MC Stef. CEO and Founder/Producer/Recording Artist/Designer, bij Oh So Stef Production

Zo is hij op dit moment bezig om wat moois in elkaar te zetten.
Het doet me goed dat er de laaste tijd weer beweging in zit.

Wil je de albums van MC Stef Beluisteren en/of downloaden dan kan dat hier

Met dank aan MC Stef

 

26-01-2016

Buurman en Buurman vandaag uitgebracht met Tim Beumers Met een beat van Mac DVD.

Het was een aangenaam genoegen om met Tim samen te werken. Tevens heb ik er weer een leuke columnist bijgevonden. Ik mag zijn manier van doen en laten wel.

Dank je wel Tim dat je mij op sleeptouw hebt genomen.
Het nummer is hier te beluisteren

 Met speciale dank aan Tim Beumers.

 

20-12-2016

about

Vandaag gesproken met Tim Beumers, ook wel bekend van Funx.fm en VSOP.

2016 gaan we een nummer uit brengen met deze geweldenaar. De eerste contacten zijn gelegd en nu bouwen we aan een goede samenwerking.

Zelf vind ik de muziek vanuit de stal van Tim waanzinnig, en verwacht dan ook niet meer dan dat er iets moois uitkomt. Al met al weer een goed begin van 2016.

Met dank aan Tim Beumers.

 

15-11-2015

about

Beat van Rocky Soekha.

Vandaag een beat gekozen van Rocky.
Deze man van THC maakt hele mooie beats.
We zijn klaar om ermee naar de studio te gaan.

Met dank aan Rocky Soekha.

 

10-11-2016

about

Mr Menaze Crhymerz

Op dit moment werk ik samen met Menaze Crhymerz .van THC RECORDS aan een nieuw nummer.

Afgelopen zaterdag 7-11-2015, hebben we samen de details besproken. Text is overhandigd nu nog een beat.

Met dank aan Menaze Crhymerz.